ΚΥΡΙΑΚΗ, 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
Μέγεθος κειμένου + / -
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΜΑΪΟΥ 2013 - 18:10

Κάτι περισσότερο από ποδόσφαιρο

Να ελαφρύνει λίγο το ασύλληπτο φορτίο αγάπης που μεταφέρει καθημερινά ο σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες «ΑΜΥΜΩΝΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» επιχείρησε η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

 

Χάρη στο σπουδαίο έργο που διατελεί τα τελευταία επτά χρόνια ο συγκεκριμένος σύλλογος γονέων, προσφέρεται η δυνατότητα στα παιδιά να αναπτύσσουν και να βελτιώνουν τις αισθήσεις τους σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια του οικήματος. Το μήνυμα του συλλόγου «Αμυμώνη» είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη μόρφωση και στην αγάπη, ενώ στόχος είναι η εκπαίδευση αυτών των παιδιών μέσα από ευχάριστες και εποικοδομητικές δραστηριότητες, ώστε να μπορέσουν να ελέγξουν την καθημερινότητά τους, να μπορέσουν να είναι αυτόνομα.

 

Την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. εκπροσώπησαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Lino Alves και Razzagui Camara. Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεναγήθηκαν από τους υπευθύνους στους χώρους του κτηρίου, ενημερώθηκαν σχετικά με τη λειτουργικότητα του κάθε χώρου, του προγράμματος που ακολουθούν τα παιδιά, καθώς και για τις δράσεις και τους στόχους του Συλλόγου.

 

Στη συνέχεια γνώρισαν ένα-ένα τα παιδιά του Συλλόγου, συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, απόλαυσαν τις αγνές αγκαλιές, τα χαμόγελα και τις παιδικές φωνές.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο «Αμυμώνη» καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ο καθένας να βοηθήσει, μπορείτε να βρείτε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο www.amymoni-thes.gr

 

ΠΗΓΗ: www.paokfc.gr

 

Σχετικές Φωτογραφίες

Created by whitehat. Powered by Galanis Sports Data

Rendered at: 2019-06-16 12:28:52