ΚΥΡΙΑΚΗ, 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
Μέγεθος κειμένου + / -
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - 11:43

H 13η Αγωνιστική αφιερώνεται στον αγώνα της Εθελοντικής Δωρεάς Οργάνων

Η Super League σε συνεργασία με το Σύλλογο Μεταμόσχευσης Καρδιάς και φίλων της Μεταμόσχευσης «ΣΥΝΕΧΙΖΩ», αφιερώνει την 13η Αγωνιστική Ημέρα της SUPER LEAGUE, στις 10 & 11/12/2011, στον αγώνα της Εθελοντικής Δωρεάς Οργάνων.

 

Η ιδέα της Δωρεάς Οργάνων αποτελεί την ύψιστη μορφή εθελοντικής προσφοράς και στήριξης για την σωτηρία ασθενών συνανθρώπων μας καθώς είναι και η βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της Μεταμόσχευσης. Η εκστρατεία αυτή θα συμβάλλει στην ενημέρωση των φιλάθλων για την ευθύνη όλων μας να κατανοήσουμε την σημασία της Δωρεάς Οργάνων.

 

Το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας είναι: ‘Χιλιάδες Έλληνες ζουν χάρη στην Μεταμόσχευση. Δωρεά Οργάνων: Μάθε, Σκέψου, Αποφάσισε’.

 

Η εμπορική Διευθύντρια της Super League Έλλη Μελαχροινίδου δήλωσε: «Αξιοποιώντας τη δυναμική του ποδοσφαίρου και τη δυνατότητα ενημέρωσης για κοινωνικά ζητήματα που αφορούν σε χιλιάδες συνανθρώπους μας, η Super League στηρίζει για μια ακόμα χρονιά τον αγώνα ζωής που δίνουν χιλιάδες συνάνθρωποί μας. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να αγκαλιάσουν την προσπάθεια αυτή και να χαρίσουν ένα θερμό χειροκρότημα στους ανθρώπους που περιμένουν αλληλεγγύη και σεβασμό στον αγώνα τους στη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα μας»

Created by whitehat. Powered by Galanis Sports Data

Rendered at: 2019-06-16 12:27:38