ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
Μέγεθος κειμένου + / -
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 - 12:00

Η Super League στηρίζει την εκστρατεία κατά του ρατσισμού

Η Super League, για πέμπτη χρονιά, στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας κατά του Ρατσισμού και σε συνεργασία με την FARE  (Football Against Racism in Europe), η οποία τελεί υπό την αιγίδα της UEFA και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφιερώνει την 7η Αγωνιστική Ημέρα της Super League, στις 22 & 23/10/2011, στην ευαισθητοποίηση των φιλάθλων κατά του Ρατσισμού.

 

Στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας, οι ποδοσφαιριστές θα σηκώσουν «Κόκκινη Κάρτα στο Ρατσισμό», ενώ παράλληλα παιδιά διαφόρων εθνικοτήτων θα συνοδεύσουν τις ομάδες στην είσοδό τους στους αγωνιστικούς χώρους πριν την έναρξη των αναμετρήσεων.

 

Ο πρόεδρος της Super League κ. Απόστολος Παπουτσάκης δήλωσε: «Το ποδόσφαιρο λέει όχι στο ρατσισμό και στις κάθε είδους διακρίσεις. Στους δύσκολους καιρούς που διανύει η κοινωνία μας, είναι θετικό να προβάλλονται πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στη συμφιλίωση και την άμβλυνση των διαφορών, αξιοποιώντας την τεράστια δυναμική που έχει το ποδόσφαιρο στη χώρα μας. Η Super League στηρίζει το δικαίωμα στη διαφορετικότητα για όλους και στέκεται για μια ακόμα χρονιά αρωγός στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης της FARE, σε συνεργασία με τη UEFA και την Ευρωπαϊκή Ένωση».

 

Η αντιπρόεδρος της FARE και πρόεδρος της Black European Women's Council Ελλάς κ. Υβέτ Τζάρβις σημείωσε: «Η πρωτοβουλία αυτή βοηθά στην αποδοχή της διαφορετικότητας από τους Έλληνες και τους μετανάστες μέσω του πιο δημοφιλούς αθλήματος, του  ποδοσφαίρου, το οποίο αλληλεπιδρά και στέλνει θετικά μηνύματα σε όλες τις ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα. Το μήνυμά μας είναι: Όχι στον ρατσισμό κάθε μορφής!  Ναι στον Αθλητισμό!»

Σχετικές Φωτογραφίες

Created by whitehat. Powered by Galanis Sports Data

Rendered at: 2019-06-17 11:37:53